Szolgáltatások

A Király Vendéglő és Vendégház Zircen, a Bakony fővárosában található. A 82-es főúton, Veszprém felől érkezve mi tudjuk-mint vendéglátó egység- elsőként étellel és szállással kínálni a településre érkezőket.

A forgalmas főútról letérve az autósoknak az épület előtt biztosított a kényelmes parkolási lehetőség. A házba lépve,a földszinten kapott helyet a recepció pult, az étterem és a söröző-kávézó rész. A vendégszobák a tetőtérben kerültek kialakításra. Nagyobb részük a csendes belső udvarra,távolabb tekintve a Bakony erdeire néz.

Éttermünk -családias léptéke miatt is-bensőséges hangulatú családi rendezvények kedvelt színhelye. Kisebb esküvőknek, keresztelőnek, ballagási ebédeknek,osztálytalálkozóknak céges rendezvényeknek üzleti találkozóknak családi évfordulóknak gyakran adunk otthont, maximálisan figyelembe véve a vendégek egyéni elképzeléseit. A 27 fős étterem rendezvények alkalmából 35 személyessé bővíthető,a söröző rész további 14 ember vendégül látását teszi lehetővé. Tavasztól őszig árnyékos teraszunkon további 20 személy foglalhat helyet.

Éttermünk kínálatában igyekeztünk a hagyományos és a modern konyha elemeit is megjeleníteni,gondolva a vegetáriánusokra és a különböző étel- allergiában szenvedőkre is. Helyi specialitásként különleges vadételeinket említhetjük,de halból készült étkeink és a kacsából készült fogások is népszerűek. Sietős átutazóknak napi menüvel is tudjuk éhségét csillapítani.

Igényesen berendezett,franciaágyas,színes TV-s szobáinkban összesen 13 főnek tudunk kényelmes elhelyezést biztosítani. Minden szoba külön fürdőszobával rendelkezik. Az emeleti társalgó kellemes beszélgetések, kártyapartik, családi társasjátékok lebonyolítására kínál alkalmat. Szállóvendégeinknek természetesen bőséges,választékos reggelit is tudunk készíteni.